Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Vida..Give Me Back My Fantasy..

  • Monday, August 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :)

    Wahhh..pejam celik pejam celik jer...kiter dah masuk 6 ari pose ek...cepat betul mase berlalu nih..sofia pulak bz giler...dengan kursus meeting semua...tak nyempat nak update blog...


    Time 1st day pose arituh, Johor cuti...sofia pun ape lagi melepak jelah kat umah...dapat lah sofia tengok citer yang best-best kat tv tuh kan...

    Ha...korang ingat lagi tak dengan citer Mis Tres Hermanas? citer Vanezuela...citer nih sofia rase dah banyak kali ulang...tapi still syokk lagi nak tengok....


    Citer nih memang layan..best betul layan citer nih...

    Kalo korang nak tengok citer nih..die tayang setiap Isnin sampai Jumaat 11.30 pagi sampai 12.30 tengah hari...

    So sape yang cuti tuh..boleh lah korang layan citer nih sambil rest time-time pose nih

    3 comments:

    zey said...

    santiago ortega!

    encem nya beliau!!!!

    lily lotus said...

    dia ulang balik ke citer ni? hallaaa...nak tengok..tapi kerja :(

    PutRee SeJiNjaNg said...

    pssttt yunk suka lagu tema crita ni..hehheh...best kan..=)