Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tetibe Ngidam La Plak!!

  • Thursday, August 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Actually citer nih boleh kater lapok jugak lah kannn...before pose sebenarnye citer nih...tapi baru sekarang nak publish...sorry lah...sebab busy yang teramat sangat..sofia tak nyempat nak publish kan story nih...

    penyudahnye, time pose nih jugak kuar tang makan-makan nih....


    Time nih sebenarnye kan...dah nak masuk maghrib lah jugak kitorang jenjalan..tapi kan, tekak sofia nih tetibe nak makan kerang sambal sangat-sangat....

    Dengar jer sofia cakap terasa nak makan kerang..terus Mr Syuk bawa sofia pi makan kat Sabak Awor nih..kalo kat Muar..nih jelah yang ade kalo tetibe nak makan seafood kan...tapi kalo rajin pi Melaka...lagi banyak pilihan makanan diorang...


    Mr Syuk tak penah bising kalo badan sofia naik..cume ade mase..sofia la yang gatal mulut tanye...badan sofia dah naik ke...ha..time tuh die akan berkata benar lah..kalo naik naikla jawab die...pastuh nanti die suruh jagalah badan..kang bising berat naik...

    Hahaha...tapi time sofia cakap tetibe teringin makan itu ini, die layankan je..maybe tak sampai ati nak cakap tak boleh kot...hehehe....

    Ha...tuh kat sini korang boleh pilih jenis makanan mane yang korang nak...ikan ke kupang ke kerang ke ketam ke...semua pilih sendiri...



    Tadaaa!!! siap dah...kerang lazat nih...huh..bulan-bulan pose nih bile tengok picture kerang nih...serious lapar gile sofia...

    Kalo korang nak tau sofia memang hantu kerang..suke sangat makan kerang...pantang nampak..mesti nak makan...tapi sekarang nih dah nampak, tapi tak boleh makan la...pose!!! hurmmm.....

    1 comments:

    aNiS tHe BumbleBee said...

    huiii...menggugat iman tgk kerang tu...ish!ish!xley jadi ni.nk kena balik msia cepat2 nih!hahaha!