Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tempat Lama Lagi Dikenang!!

  • Wednesday, August 4, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :)


    Dulu..time belajar...mane lah ade duit sangat...tempat makan yag memang fav sofia dengan Haziq..kat tempat makan buah...kat gerai tuh bukan buah jer ade..air pear pun ade...

    Air pear die nih memang nyum nyum weyh...heaven gile rase die..nak-nak kalo minum time cuaca tengah terik...aduhhhhh....sedap giler!!


    Buah fav sofia kalo beli kat sini..buah jambu air nih..memang dari dulu smpai sekarang...jambu nih dengan kicap cili die....perghhh...gile sedap...

    Best betul makan nih...tak dapat makan yang berat pun tak pe...memang heaven makan ngan minum nih jer..

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    Sofiaaaa...ayat kat perenggan last tuh sgtttt lah kecik. x dpt zie nk bace yang :( namo gune font smallest ea...hehe

    PutRee SeJiNjaNg said...

    a'ah lah yunk..tak leh nak bace arr..hehhehe..