Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ramadhan 2010

  • Friday, August 27, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Sekarang nih sofia dah start dengar dah lagu-lagu raye...sofia suke dengar lagu raye yang dimainkan dalam radio..sofia tak suke play sendiri yang ada dalam simpanan..sebab macam tak ada rase nikmatnye nak raye tuh...

    Bile radio dah play kan lagu raye..tuh maknenye...persiapan harus dipercepatkan...a'aa cuti raye pun nak kena apply...kali nih..sofia planned nak amik cuti raya...means, sofia akan balik Muar pada hari Khamis lepas keje..then start cuti pada hari isnin hingga jumaat...hahaha..


    Ramadhan tahun nih jugak first time sofia sambut as penjawat awam..lain sangat rasenye bile time pose kat kl..kalo dulu pose pun ade agenda gaduh..hehehe..kelakar bile teringat monster zaman dulu..

    Kalo tak silap..dengan member sofia Sara tuh pun...belum penah lagi kitorang sambut pose same-same...tak pelah...semuanye tuh kenangan yang tak mungkin sofia lupekan...

    Tahun nih sofia sambut dengan suasana yang baru..kawan-kawan baru...senang citer segalanye semuanye baru..

    Tapi kan...sepanjang sofia pose kat Pontian nih..sofia belum penah lagi jejak kan kaki ke Bazaar Ramadhan diorang...huhu....sebab member-member sofia yang pegi bazaar tuh..bile makan je makanan diorang beli..semuanye tak puas hati...terus bantut lah nak pi sane...malas pun yer...sure sesak punyer...


    Dan tahun nih jugak...first time sofia pose sebagai tunang kepada Mr Syukri....heheheh...i-allah tahun depan..kalo tak ade aral melintang...Ramadhan akan di sambut dengan title yang lain pulak...hahaha...i-allah...

    Eahhh....ye tak ye ek...hari nih nuzul quran..Selangor cuti time nuzul nih...tapi johor tak amik pulak nuzul nih..kalo tak..sure sofia dah balik semalam kannn...

    3 comments:

    syazana said...

    Tunang daku sudah membeli cd lagu raya pada puasa ke-7 okey..hahahaha excited..

    Redbloodsnow said...

    wahhh...dh dgr lagu raye ea. zie gak yg lom lom lg...haha

    m!da BucHuxX said...

    waa...semangat nak raye...