Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dulu No..No..No..Sekarang..Yes..Yes..Yes

  • Thursday, August 26, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Hurmm..apelah ek..cakap cam ular seyh..belit..belit..lintang pukang..dulu bukan main bermati-matian menafikan..tapi sekarang bukan main tayang sayang sana sini...apo la ekkk...


    Sofia bukan lah jaki ke dengki ngan diorang nih...cume..pelik bin ajaib la..kenape tak dari dulu jer diorang terus terang yang diorang nih memang suke sama suke...so tak lah ramai orang yang cam nyampah kat diorang nih...


    Gambar nih sofia amik dari keratan akbar yang sofia baca petang semalam...dah nak bincang tarikh kahwin dah...tapi kes yang kat mahkamah tuh tak setle lagi ek...

    Macam mana lah diorang boleh selitkan agenda lain sedangkan perbicaraan diorang tak setle lagi...

    Huh...tak paham sungguh dengan perangai sesetengah celebrity kiter nih...

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    tuh la pasal kan. pape pun, what goes around comes back around yang. hopefully lah benda alah tuh x terjadi lah... :)

    Mr. J pengeRindu said...

    dah dasar artis. selalu macamtu .. gile glamer