Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dapat Jugak Pegi Even Nak Parking Macam Hampeh!!

  • Sunday, August 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, Thank you, :)


    Pergh, even nak parking keter cam ape kan....akhirnye sofia dengan Mr Syuk amik keputusan untuk balik umah je...sakit ati weyh....terus hilang mood nak berjimba...

    Tapi petang tuh Mr Syuk ngan adik-adik sofia pujuk ajak pegi balik karnival tuh...so...kitorang pegi jugak..tapi terpakse park kat dalam perkarangan masjid lah...



    Penat tunggu si Chibby tuh main kat tempat kanak-kanak...Mr Syuk pi caik makanan untuk isi perut die yang kelaparan...eah bang...awak lapar ke saje nak tambah ukuran perut tuh?hehehe..gurau je yang...



    Penat sofia nak tunggu diorang main-main...sofia dengan Mr Syuk pun jenjalan lh...cuci-cuci mate tengok ape yang diorang jual kat karnival nih kan....sampai penat gile kaki sofia ni jalan arinih....muke pn dah tak larat nak bergambar lagi...tapi untuk blog, ku gagahkan juga lah nak bergambar...



    Akhirnye...Chibby abis jugak die main kat gelangganga wrestling tuh...penat woo tuunggu...nih kalo korang pegang badan die...mak aiiiii...cam mandi tak lap badan taw..giler peluh seyh budak nih....


















    yahoo answers clone

    0 comments: