Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cuuuteeee nyeeee Dieee!!!

  • Wednesday, August 25, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Rasenye ramai dah kenal si comel nih...dan popularitinye memang boleh diletakkan hampir sama level dengan orang-orang lama..tak silap sofia baru 2 kali die kuar kat tv..tapi kalo korang tengok fans die kat facebook..ratus ribu peminat die...

    Si Comel Mia

    Sekarang nih die kan tengah berlakon citer yang tetiap petang kat tv3 tuh..Epilog Cinta..haha...actually jalan citer tuh biase je..tapi sebab kan dalam citer nih si comel nih banyak cakap..terus sofia follow up citer nih...

    Pandai giler si comel nih berlakon..Di harap adik comel nih akan terus maju jaya dalam setiap bidang yang di ceburinye...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    a'a kan...comey jek ah die. geget kang pp di t..hehe