Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Black & White...Macam Album MJ Jer...

  • Thursday, August 26, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Bile sebut jer Black & White..ape yang terlintas kat kepala korang? selain lah korang bayangkan warna-warnanye yang memang hitam putih...kalo sofia..bile sebut jer..sofia terbayangkan lagu Black & White Michael Jackson...

    Tapi nih bukan nak citer pasal lagu tuh yer...ade 1 lagi bende yang bekaitan dengan Black & White nih...


    Actually, sofia joined contest..nampak tak picture kat sidebar sofia..contest black and white...tuh lah die yang sofia joined..

    Cam best...harusss yerr untuk joined!!

    Contest die sungguh senang dan mudah...hanya lah upload kan gambar hitam putih jer...so...tadaaa...2 pic sofia hitam putiih nih sofia post kan...


    Yang pic first tuh memang hitam putih habis lah kan...dengan pakaian sofia jam kasut semua..sofia bantai hitam putih..bukan sekadar gambar je..hehhe...almaklum...sofia merupakan peminat hitam putih...sampaikan tema tunang sofia pun hitam putih taw...hehehe

    Ohh ye..information contest nih pulak...contest nih di sediakan oleh Mr Syam (sape nak joined contest nih..boleh lah click kat nama die ek...)

    Lepas letak picture nih pulak...sofia kena tag orang...hurmm...sape sofia nak tag ekkk...

    Yesss!!! Dah dapat!!!

    2 comments:

    PutRee SeJiNjaNg said...

    thanks yunk..pasni aku publish contest ni kat blog aku..=)

    Redbloodsnow said...

    hehehe...hepi tgk fia tag weols BFF...kihkih. insya'allah yang. klo zie rajin join contest, ade lah muke zie menapak gak.

    hikss