Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bile Orang Perempuan Keluar Berjimba..

  • Friday, August 27, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Kalo korang perasan..semalam sofia ade shout out kat tepi blog nih...yang kata nak dating tuh...hahaha...so..nih lah hasilnye..hasil dari ngedate sofia..haha...Mr Syuk sure jeles jer dengar sofia nak pegi ngedate malam tuh...

    Sofia, Iqa ngan Kak ET..jenjalan kat JJ Bukit Indah..kitorang date kat sane..Tuh yang sofia cakap Ladie Night...sebenarnye..ade lagi ahli lain yang nak joined..tapi tak dapat sebab mereka ade hal..tuh yang jadinye 3 orang je..

    3 pun 3 la..3 tuh pun dah riuh sekampung...balik pun nak tunggu JJ halau suh balik...kalo ramai...entah pukul bape agaknye baru balik..


    JJ Bukit Indah Indah nih kire antara JJ yang dekat lah ngan Pontian..kire nih 1st time sofia pegi sini sejak keje kat Johor nih..haha..kalo tak sebab Iqa ajak pi sini..sure sampai sekarang sofia tak jejak lagi sini...nak tunggu Mr Syuk...haih~~ jenuh~~~

    Kitorang sampai jer dah 6.30..terus book tempat untuk berbuka..so nanti nak buka dah tak payah tunggu makanan sampai...


    Lepas pegi booked makanan kat Nandos..kitorang jenjalan..survey-survey tempat untuk shopping nanti..

    Mentang-mentang dah gaji time nih...semua sakan nyopping eahh...

    Kak ET..1st tempat die serbu...kat Body Shop..dulu sofia pakai jugak barang brand nih..tapi sekarang dah tak..cume time nih sofia ade beli balm die..

    Sofia tak beli ape sangat pun..tapi ade 1 bende yang sofia beli dan cukup buat sofia rase puas hati..haha..nanti sofia tunjuk kat korang yer...

    0 comments: