Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yer!! Saya Impikan Kamu...Ingin Kamu!!! Kenape Saya Masih Tidak Dapat Kamu??!

  • Monday, July 5, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Ku...ingin kamu....sofia inginkan mu!!! Huhuhu...seyes...sekarang nih sofia memang idamkan die sekarang nih!! giler kemaruk weyh!!! sebenarnyer dah bape bulan taw sofia aim die nih....giler aim taw!! bukan sekadar aim gitu2...

    Nak tau ape yang sofia impikan??

    |

    |

    |

    |
    \/


    My lovely studded bag!!!

    Jenis and style macam nih la yang sofia aim kan selama nih...huhu...dah lame tak beli handbag...tuh yang jadi kemaruk sekarang nih...

    Last sofia beli handbag time nak masuk keje gov dulu...yerlah...time keje kat tempat lame..handbag sofia kelabu...tapi ibu sofia tak bagi pakai handbag tuh kalo dah keje gov...ibu suruh pakai hitam...tu yang sofia beli coach hitam tuh...


    Setelah hampir half of the year sofia tak tukar...tuh yang rase nak tukar nih...

    Tapi studded handbag nih memang sofia belum ade lagi...uhuhu...i really want it!! ade satu kat wetex kat muar...warne studded hitam...OMG memang cantik!!! tapi kan....tengah mahal lagi...so...sofia nak tunggu harga die kasik turun dulu...

    Tapi.......nak tunggu die turun.......boleh ke nak tahan nafsu nih????


    Tengok!! wife beckham pakai handbag nih...cantiknyeeee...kannnn!!!! huhuhuhu....

    I want it!!!

    4 comments:

    cheqna said...

    salam
    wah..sebut pasal handbag ni cheqna pun dah lama tak beki handbag...
    memang cantik tu..insyaallah mesti dapat nanti tu..=)
    salam kenal n ziarah

    Redbloodsnow said...

    LAWA BEG TUH YANG. ZIE PLG SUKE BEG MCM MADAM BECKHEM TUH..HEHE

    Stilla said...

    wah canteknye beg tu..suka jugak..=)

    smiley said...

    cheqna : hehe..jom tambh collection jom...

    stilla : kannnnn...cantik kannn...geram tgk!!!