Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tak Sah Kalo Tak Pakai Bile Nak Kuar Umah!!!

  • Friday, July 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ha..nih satu perangai sofia..memang tak boleh kalo takde nih ha....rase ade jer yang tak kene...sampai kan bile kuar yang kene lama-lama...atau kuar bermalam kat tempat lain...bende nih memang sofia harung sekali!!!

    Ha..nih lah perfume yang Mr Syukri bagi time tunang...sofia pakai ke mana saje janji bile kuar jer dari umah...2 jenis botol nih dua-dua bau berbeza...yang kurus tuh jenis flora..satu lagi envy...envy ade 2 juga...satu lagi pink...yang pink tuh pun sofia penah pakai..bestttt sangat bau gucci nih...


    Tapi...ari ahad arituh...sofia pegi JB...sofia beli perfume ricci nih..sebab cam bau sedap plak kan...

    Sofia memang ingat nak carik 1 lagi perfume untuk sofia asingkan pakai time pegi keje ngan jenjalan..terutama kuar ngan Mr Syukri...so...yang gucci tuh sofia pakai untuk kuar...yang ricci tuh untuk pegi keje...

    Ricci nih pun best jugak...bau sweet jeee~~~~ boleh lah tuh ek...

    3 comments:

    Mr. J pengeRindu said...

    tringat iklan tu..

    Stilla said...

    hhehhe..tila pun minat giler kumpul perfumes..=)

    smiley said...

    mr j : iklan ape tuh?

    stilla : hehe..kannnnn...perfume botol die cantik2 kannnn...