Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Singapore Dah Kuar!! Malaysia Bile Lagi??

  • Wednesday, July 7, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Dari minggu lepas lagi....Singapore dah kuar...1 Julai lagi....tapi Malaysia...sampai sekarang...belum ada lagi....makk aii...tak kan jauh sangat beza masa nyer? tuh yang kat oversea sane semua tayangan die start 30 Jun...Singapore dapat 1 Julai...Malaysia?mane tak muncul-muncul daa...


    Huhuhu....lame giler dah peminat twilight nih tunggu citer nih...lambat sangat lahhhh...

    Sofia tengok channel singapore....berkali-kali die tayang thriller die...gerammm jer sofia tengok...huhuhu...


    Sofia tak sabar nak tau penyudahnye kisah cinta diorang nih..sebab kalo dalam novel die...si edward ngan bella akan kahwin..siap ade anak...haha...tak sabar nak tengok macam mana diorang buat watak orang half orang half lagi vampire...ke....bella dah jadik vampire jugak baru die kahwin ek???

    Giler syoookkkk!!!! citer nih....tak sabar nak tengok si cinta hati nih!!!

    3 comments:

    Stilla said...

    esok kan dah klua cita ni?? hehhe..tak sabar jugak nak nengok..=)

    cheqna said...

    cheqna tak minat citer2 cam gini..
    selamat menonton la

    Redbloodsnow said...

    haa tuh la kan. zie x sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr