Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Seronok Gile...Di Temani Hero Hensem Nih Memalam..Tapi Sakit Hati Jugak Tengok!!

  • Friday, July 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Pergh!!! semalam sofia ingat ronda nak cari makan malam...almaklum sehari tuh tak makan nasik pun...mane tak kebulur...sekali jalan punye jalan...bukan makanan yang sofia nampak...sofia nampak....


    Edward Cullen weyh!!!

    Memang macam orang gile sofia rase time tuh....Hahaha...Eclipse dah kuar weyh DVD....nih kes mesti sambar nih...tak pelah kalo gambar kurang clear..janji dapat tengok...nanti lame2 beli yang clear plak...


    Untuk si Hensem nih...memang sofia sanggip berhabis...takpe...tak makan pun tak pe...janji dapat tengok...

    Hilang segala stress penat kerja weyh tengok citer nih....


    Tapi....citer nih memang ade part sangat sakit ati lah kan...geram pun yer..and plus sofia tak sangka sebenarnye jalan citer die macam tuh...lain dari ape yang sofia sangka lah..memang puas ati jugaklah..

    Ade part tuh kan...sofia boleh plak bergenang air mata nih kan....haha...membayangkan kalo Mr Syuk yang cakap macam tuh....fuh....gile cair cam lilin dah...

    Bestnye aiii si Bella...Edward hensem main-main rambut die....


    Gara-gara si hensem tuh...hilang semua rase lapar dah...hahaha....hebat betul la perut nih...

    Nih belum si Edward tuh datang depan mata....


    Peyudahnye...sofia makan seaweed dengan buah epal yang di cicah dengan sos buah...

    Sedap weyh.....

    Cehhhh...padahal dah kenyang tengok muke Edward...dengar suara Edward....fuhhh...gile lembut...tapi ade part die naik angin weyh dalam nih...haha...tetap hensem jugak!!

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    waaa..jealousnyer..nk tgk jg...

    Mr. J pengeRindu said...

    tuu.. rumpai laut tuuu seadpp..