Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sekarang Nih Giliran Korang Pulak Yer!!

  • Thursday, July 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Haaa...disebabkan sofia sekarang nih super busy dengan KAKOM..jadik sofia tak dapat nak balik umah cam selalu...huhu...sedih sangat weyh...tapi ape kan daye...kerje!!!

    So...bile dah tak dapat balik...giliran family sofia ngan Mr Syukri lah datang Pontian...teman sofia di ari minggu...hahaha...tak kire...tak kire....korang kene datang jugak...padahal Mr Syukri ngan Haziq tuh keje ari Sabtu tuh...

    Tapi untuk along die nih...die datang jugak...hahaha...bagus..bagus....adik mithali eah... :P bluek~~~


    Bile diorang dah datang umah sofia...kene lah sofia kasik upah....

    Upahnye..sofia bawa diorang pegi makan seafood...super takut sangat time nak pegi jalan ke tempat seafood nih...

    Sampai mak sofia dah nak angkat bendera nak patah balik...dah la jalan gelap...sempit pulak tuh...

    Tapi bile tengok makanan dan setelah rase makanan die...ibu cakap...okie..boleh cover rase takut nih...lain kali boleh pegi lagi....hahahhaa....ibu sofia memang...cerewet sikit bab-bab makan nih....

    Tapi seyes...menggunung jer semua makanan laut diorang hidangkan...

    Nampak tak dalam picture tuh...sofia bulatkan..ha tuh udang goreng tepung...besar sangat udang die...family sofia sampai tak leh nak masuk dah...penyudahnye kitorang tapaw mane yang tak abis tuh...

    sayang maaa kalo dibuang~~~

    0 comments: