Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Saya Nak Jadik Macam Die!!!

  • Thursday, July 15, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Sebenarnye.....sofia nih pemalas nak gosok-gosok sangat...terutama tang tudung-tudung nih la kan...pastuh sofia pulak...kalo pakai tudung..tak nak ade herot-herot...mesti nak tegang je bucu depan....

    Jadinye....dah zaman sekarng nih pun dah ade kuar jenis tudung sarung nih...memang confirm ini lah die yang sofia sambar terutama untuk pegi keje...


    Ibu sofia mule-mule tak berkenan nak pakai jenis tudung sarung camnih buat pegi keje...die cakap tak formal...tapi..setelah diracuni...hahaha...ibu terpengaruh jugak weyh...


    Kalo dah tudung sarung...mane lagi tempat nak hurung tudung jenis nih kan...sure lah Ariani..pilihan ati...sofia bukan ape...sofia suke and puas ati dengan tempat keras yang hujung die...tak mudah rosak...pastuh kain-kain tudung die pun...lembut...sedap sangat pakai...dan yang buat sofia memang tak kan pilih lain.....tudung die ada saiz pendek..pendek sangat tuh tidak lah....tapi okie lah...sofia puas ati..hehe...



    Tapi...kalo nak ke Ariani nih...kena tunggu die ade sale la...baru syokkk nak hurung tudung kat sini...

    0 comments: