Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Merata Jumpe Muke Nih...Hahahaha..

  • Thursday, July 15, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Bile masuk keter biru nih jer...masuk-masuk jer...terutama kat tempat driver tuh lah kannn....sure korang nampak bende nih...sure plus confirm punyer nampak...


    Yang logo Mancahester tuh memang lah kan...dah sah-sah sofia nih die hard fan punye....

    Tang word yang bersinar-sinar tuh la....hasil kretiviti Mr Syuk dalam menghias keter nih....rajin bebenor lah awak nih....


    Pastuh...bile duduk jer kat tempat driver...bile dah sedia nak start enjin nak on aircond ke radio...sure akan nampak yang satu lagi nih...

    Tuh...tempat handphone tuh....siap ade background image lagi....tuh picture kitorang Mr Syuk pegi letak buat background image...


    Belum abis lagi....nak tengok lagi.....ade lagi terselit nih haaa...


    Ha bile bukak tempat yang cover untuk matahari tuh...kan ade cermin...kot-kot nak bermakeup ke nak betulkan tudung ke kan....kat cermin tuh...korang nampak tuh....ade lagi sekeping tuh ha...

    Merata kan....tuh belum sofia tunjuk kat umah ngan bilik sofia...huh...sofia rase duk sorang pun macam duduk dengan die...mane pegi..celah mane jer..mesti ade tuh ha....





    Choooppp!! korang penah tengok muke sofia zaman dulu-dulu kitorang bercinta? haaa...nak tengok tak?? meh click nih link nih..

    |
    |
    |
    \/

    0 comments: