Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lame Giler Weyh Tak Bertandang..Susahnyer...Nak Pi...

  • Friday, July 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Kali nih bukanlah nak kemana pun..cume pasal blogwalking nih...dulu kannnn...sofia memang kerap giler ke blog kak Red nih...tapi sekarang nih...memang susah giler....super damn susah weyh...


    Korang semua sure lah kenal kan...kak Red nih..untuk sofia...die banyak jugak bantu sofia menarik minat untuk menulis blog nih...

    Tapi sekarang....huhu :((

    Sofia tak dapat...kalo nak access kat office sekarang...nak tau ape yang kuar?? nih yang kuar kalo sofia nak masuk blog kak Red..


    Huhuhuhu....sofia hanya bergantung hujung minggu jer nak baca blog kak red..tuh pun kalo sofia free...kalo tak free??? huhuhuhu....ntah bile lah boleh ngadap...

    Dari blog kak red lah..sofia banyak kenal dunia fesyen...tuh lah yang buat menambah kan lagi minat sofia untuk berblog...

    Huuuhuu..ingat dapat kekalkan jadik pembaca tegar blog redmummy...tapi punah!!!!

    1 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    xpe dik..insya Allah t sempat jengah2 lg k..