Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kulit Bertukar Menjadi Putih Melepak Seyh!! Cayaaaalahh

  • Monday, July 12, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Almaklumlah kan...zaman sekarang nih banyak sangat bahan-bahan kimia kat pasaran...merata weyh...eahh...sofia rase even peganng pensel sekali pun...that means...korang dah sentuh pun bahan kimia...

    Yer...oleh itu...harus ku kurangkan pendekatan dengan bahan kimia....

    Nak tau caranye....tu ha....tetiap malam sofia telah menjadi pengguna tetap bedak sejuk tuh....!! giler terkejut family sofia...coz kini sofia mempercayai pada bahan-bahan semula jadi...

    Sofia tergerak nak pakai bedak nih...sebab bahannya 90% adalah daripada gamat...gamat kan banyak khasiatnye...super banyak...


    Jadi...ape lagi../.tetiap malam...kewajipan lah kan untuk sofia tonyoh-tonyoh kan muke nih...

    First time pakai memang puas ati lah kan...sebab before nih sofia penah test bedak sejuk tapi bukan gamat nih lah...tapi bile pakai jer...sure confirm 100% bersin 24 hours selagi tak bersihkan...dah camtuh jangan arap sofia nak dekat...

    Tapi bile ibu sofia balik dari Langkawi beli bedak sejuk nih...sofia test serasi..dan puas ati...ape lagi...harus lah sofia jadikan ia peneman sejati tetiap malam kan...




    Tapi.........brand nih takde jual kat Selatan lahhhh...tak jumpe lagi..huhu...nape lah ibu tak beli manyak-manyak ek....

    5 comments:

    Lyn Yusoff said...

    nnti boleh kirim kt my friends yg duduk kat langkawi...
    sure sejuk je malam2 bila pakai...

    Mr. J pengeRindu said...

    bayangkan kalau Mr J pakai bedak nih.. heuhehue.

    smiley said...

    kak lynn : yer betul...hehe...tapi sofia xde member kat langkawi...

    mr j : hahahah....betul2 jadik MJ tuh nnti..

    mrj sorry sofia tak dpt nak ke blog mr j time ari keje...kena block arr kat sini

    Redbloodsnow said...

    zie x pnah pakai bedak sejuk taw yang...zie sgttt lah malas gtu gtu taw..hehe

    I'm Mona said...

    u boleh order dengan kita thru my blog : myherbangamat.blogspot.com