Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Debaran Makin Terasa!!!

  • Thursday, July 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Wahhhh...makin dekat dah tarikhnyer...makin berdebar-debar weyh!!! rase tak sabar sangat nak setle kan cepat-cepat dup dap dup dap nih....selagi tak setle..selagi tuh lah tak senang duduk semua orang...


    Ape lagi....mestilah nak tau sape juara world cup kali nih kannnn....

    Tinggal bape ari jer lagi nak tutp tirai dah world cup nih...

    Malam tadik...german dah tersingkir dah...lepas kalah 1-0 dengan Spain...both team sofia suke...tapi sekarang nih dah tua la...tak minat sangat nak tengok bola...hehehe...

    So....pasnih...nampaknye Spain akan lawan dengan Belanda pulak....betul tak ek?

    Korang rase.....sape menang ek????

    0 comments: