Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Alahai.....Kenape Lah Tak Boleh Nih?? Susahnye!!!

  • Wednesday, July 14, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ha....nih satu kes..huhu dahlah banyak jer blog sofia tak boleh bukak sebab di filter..huhu...bile blog tuh pasal social network jer...confirm sure kene sekat lah kan....huhu..padahal tuh lah pengubat stress kalo waktu keje nih...huhu...ape boleh buat..dah rules kata macam tuh...trime jerla...

    Pastu sofa berjenjalan lah kan ke blog-blog korang sementara tengah sakit kepala carik idea..jenjalan jap...

    Sofia masuk ke blog mrs.ecam..tapi pastuh bile nak komen...tau pe sofia dapat???

    Ha tuh picture sofia kat atas tuh...sofia crop kan...sofia tak nampak langsung kotak untuk taip-taip komen...tak nampak sebarang button untuk publish comment..huh...semua takde!!

    Huhuhu...so..pade mrs.ecam..sofia minta maaf minta ampun...tak dapat pos komen kat sane...




    Dont worry...sofia suke baca entry akak...comel...terutama tang entry yang ngantuk tahap gaban tuh...ahhaha...sure geram kan...tengah baru nak lelap ade orang kaco..hahaha

    0 comments: