Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yang Membantu Menyempurnakannya......

  • Wednesday, June 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Time majlis nih...sofia menggunakan khidmat sahabat sofia time study utem dulu...

    Nama die..keri...kitorang panggil keri muda..sebab time kat kelas ada 2 nama khairi...sorang lebih tua dan sorang lagi lebih muda...tuh yang wujud nama keri tua dan keri muda...

    Member sofia nih sangat minat bab-bab photographer nih...jadi tuh yang sofia minta tolong die...die sangat bakat...cume segan je nak bukak buss amik gambar...

    Sofia tak dapat lagi pic majlis dari keri...tapi die dah upload a few kat blog die...kalo korang nak tengok hasil tangan die....

    click nih -->> K.E.R.I

    Kalo ade sape yang nak guna khidmat keri...emel sofia (sofiajamaludin@yahoo.com)...nanti sofia bagi no tel keri....serious puas hati sangat dengan hasil tangan keri nih....

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    yangg...x nak ker tayang satu satu hantaran yang. weols nak gak tgk..hehe. ker ade blog khas utk pertunangan ek...hikss

    smiley said...

    zie : hehe...nanti sofia post kan eahhhh....

    Kaseh NazLieza said...

    tahniah di atas pertunangan adik..semoga berbahagia sehingga akhir hayat..