Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Rahsiaku..Rahsiamu..Rahsiamu..Rahsiaku..

  • Thursday, June 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Amacam title entry kali nih? haha..agak berbelit sikit lidah tuh yer..haha...

    Title nih diinspirasikan dari iklan Johnson tuh..ala yang Lisdawati jadi modelnyer tuh...kan die cakap 'Kecantikan Rahsia Kebahagiaan Keluarga'

    Kalo tak silap, ayat die macam tuh lah...sebenar-benar ayat sofia tak ingat...tapi lebih kurang macam tuh lah bunyi nyer...

    Cara pengiklanan Johnson agak unik..sebab die selitkan drama sekali...tuh yang sofia cam kasik fokus lebih sikit pada apa yang Lisda cakap tuh...hehehe..

    Plus, sofia merupakan customer setia dari kecik yer guna Johnson nih....


    Berbalik pada kata-kata tadi tuh kan...

    hurmm...betul ker rahsia kebahagiaan sebuah family terletak pada kecantikan?

    pada sofia macam tak jer..sebab bahagianye sebuah keluarga bergantung kepada cara kiter ibubapa yang mengelola kapal kiter sendiri..

    Eah...chop! Tapi mungkin jugak lah..kalo si isteri tuh cantik (jaga segala-galanya..budi, pakaian, etc) maybe hubungan si suami tuh mesra lah...kalo si isteri tuh asyik lah 24 jam dengan kain batik..bedak sejuk...hurmmm...maybe lah tuh yang buat si suami kurang mesra kot....wahaha...pandainye sofia cakap...

    Tapi tuh atas apa yang sofia dengar dari orang-orang lain citer eah....

    Hehehe

    :))

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    hehehe...a'ah berbelit jek lidah nyebut tajuk tuh...hikss

    Cinda... said...

    ape yg rahsianye ni??

    Kaseh NazLieza said...

    biler dh bkeluarga mmg bz..tp org perempuan knela pndai cri ms utk dri sndri...