Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Okie...Setle Dah...Officially nye...Im 'Taken'

  • Monday, June 14, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Kini tibalah masanye sudah....12 Jun hari tuh...jam 8 malam....sofia secara rasminya...telah menjadi hak milik Mr Syukri....hehe...

    Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar..and yeszzz....everythings goin smoothly..hasil dari pakatan kami sekeluarga...thank you so much to abah..ibu...syaza...haziq...azirah..iqa and chibby...tanpa korang...sangat sure majlis nih tak jadi seperti nih.....thank you..thank you so much!!!! mmmuaahhhh!!!!

    Dan....untuk family mr syukri jugak....thank you sebab banyak membantu kitorang buat persiapan terutama bab-bab hantaran....


    So far sofia tak dapat nak upload semua gambar sewaktu majlis pertunangan sofia tuh...hanya beberapa yang ade nih jer sofia amik...

    Sofia amik tema hitam putih...walaupun ade orang kata mcam funeral...tapi...bile majlis...nampak sangat cantik warna nih...actually....tuh semua mind set orang yang pandai-pandai setting warna untuk funeral la...ape lah kan...

    Nak ikutkan mana ada...kalo kiter majlis rasmi...kan pakai baju hitam....apelah ek mind set orang...susah betul nak adjust...tapi biarlah..pada sofia maybe diorang tuh ade sikit belakang kot pemikiran diorang..haha..


    Lepas upacara sarung cincin....sofia salam ngan semua tetamu perempuan...kenalah sofia keliling ngadap semua orang....segan pun ade...heheh...tapi takpe...nasib baik semua sedare2....hehehe....

    Yang buat sofia terharu sangat time ngan atok mi...time tengah dalam bilik...tunggu pihak lelaki sampai...atok mi masuk bilik...nak bergambar dengan sofia...die cakap nak amik gambar sebelum sofia kene amik orang...huhu...terharu pun ade...hehehe...tp tuh dalam camera sofia...tak masuk kan lagi dalam lappy...nanti sofia tunjuk eah....


    Ha nih sofia bergambar dengan akak-akak Mr Syukri...cume sorang akak die miss...time nih kalo tak silap tengah susukan anak die...Alif...

    Masuk family mr syukri, sofia jadi uchu...hehe...tapi kalo family sofia, Mr syukri jadi along...haha...jauh kan.....hujung-hujung kitorang nih...


    Okie...lepas semua dah makan..baru lah mr syukri nih muncul...hehe...siap bersamping songket lagi...haha...u look sangat handsome!!!

    Thank you so much to Mr Syukri...alhamdulillah...kita dapat jugak ikut apa yang dirancang...syukur sangat...semoga...kita dapat teruskan lagi ke rancangan seterusnye....hehe


    And now.....secara officialnye....im belong to this guy...Mr Mohd Syukri...my lovely fiancee~~~





    Adik-adik sofia sekarang dah berangan nak pegang anak sedare plak...padahal along die baru jer tunang nih...belum kahwin pun lagi....cissss....sungguh tinggi angan-angan korang tuh eahhhhh

    8 comments:

    Enchaoz said...

    sofia!! congratz!! i'm heppie for you!!! :D

    syazana said...

    Sofia congrats..suke~
    now my turn to counting days..

    lily lotus said...

    congrates :)...u look so sweet

    Redbloodsnow said...

    WAHH...ALHAMDULILLAHHH. WELCOME TO MY CLUB YANG..HEHEHE. X LAME LG BERGELAR ISTERI ORG KTE KAN YANG :p

    BTW, ADE WAT WARTIKAH PERTUNANGAN SPT YG DI RANCANG X? HEHE

    zack_blossom said...

    congrats....already follow ur blog...if interested leh follow blog sy gk...thanx..=)

    smiley said...

    tq semua :))

    zie : ade2...nanti sofia upload...siap frame lagi..hehe...semua terkejut ade watiqah tuh...hehe

    ALYN_C3N1 said...

    wah....tahniah sis...cantek la kek tue..kat SR pun leh print pic atas kek cam tue ek...ermmm..nt nk try la..

    smiley said...

    alyn_c3n1 : tqtq...a'aa boleh...try lah buat...hehehe