Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Nak Kena Ketuk Eah Tangan Tuh??!! Gatal Betul!!

  • Thursday, June 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hah...nih arituh sofia ada handle satu kes nih...hal tempat keje lah kannnn...bukan kes yang bukan-bukan pun...tapi dah nama pun PTM, tempat untuk mendapat khidmat atau nasihat ICT..PTM lah tempatnye...

    Kes nih camnih...student nih ntah ape lah yang die tekan...die godek-godek lappy die..sekali tuh salah tekan...pastuh..ape lagi...semua file, program dalam lappy die bertukar pada bentuk adobe readernyer pic...

    Bile check properties..location file tuh...ade yang kosong...

    Sofia pun tak tau nak ngadap camne lagi...so..sofia try gune restore...kire patah balik ke tarikh sebelum die main tekan-tekan....

    Hahahha...tuh jer penyelesaian yang sofia nampak time tuh....



    p/s: budak nih memang saje kasik Sofia keje lebih eah....korang tgk lah kat pic tuh...dah xde ruang dah..penuh ngan lappy, file, document semua..tuh tak tengok side kiri lagi...mane ade pc..printer..machine untuk print kad matrik...penuhhhhh weyh......

    1 comments:

    lily lotus said...

    hohohoo..sabar jerlah..ke main penuh dengan macam2 :D