Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hari Nih Genaplah Setahun Pemergiannya..Sekejap Betul Masa Berlalu!!

  • Friday, June 25, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Wooo...patutlah beberapa minggu lepas sibuk orang buat tribute Michaek Jackson..sofia memule pun pelik..hish..nape tetibe semua orang timbul kan balik kisah MJ nih....yang kat paper...kat TV...semua...tuh tak masuk lagi yang kat Bukit Bintang tuh...tribute MJ...

    Pastuh...semalam baru lah sofia sedar...ghupernye...hari nih..genap dah setahun MJ meninggal dunia...haha..kejap jer masa berlalu...sumpah sofia tak sedar..rase cam baru beberapa bulan lepas jer die pegi...


    Tapi....sejak die meninggal lah kan...memasing semua baru nak sedar sumbangan die pada arena muzik....huh~~~ kalo tak asyik keje nak kutuk jer....geram pulak sofia orang cam tuh...

    Dan sofia sendiri...selama nih memang layan MJ nih...cume sofia tak fanatik sangat macam sofia fanatik pada Backstreet Boys...sebab tuh sofia tak beli album-album MJ...cume sekarang nih baru sofia buat collection lagu-lagu MJ...

    Dan sekarang juga baru sofia sedar..bukan jer lagu yang popular sedap...lagu yang tak penah atau jarang dimainkan kat radio ke tv pun...super damn sedap weyh...

    Serious...


    Ha...antaranya...lagu Is It Scary...sofia banyak tengok video clip die kat youtube..tuh yang sofia tau..lagu-lagu die yang jarang dimainkan..

    Nak tau lagu lain...klik nih
    |

    |

    |
    |




    Bile dah asyik kemaruk sangat ngadap video-video MJ nih...sofia dah terpengaruh dah ngan cara MJ pakai...hehe...nih semua kes terpengaruh ngan MJ...hehe...

    Sofia suke tengok MJ dalam vclip They Dont Care About Us...sebab dalam tuh die pakai jeans siap tight in...jarang nampak die pakai jeans...nampak cam cool jer bile die pakai jeans...hehe..nampak handsome jugaklah...


    Rest In Peace..MJ!!!

    5 comments:

    Redbloodsnow said...

    wahhhhh MJ versi wanita..hehe. Al-fatihah wat arwah MJ. X sangka ek..dh setaun. x terasa waktu berlalu begitu pantas (ceaa...ayat skema woi..haha)

    Kaseh NazLieza said...

    sekejap btol masa berlalu kan..

    Stilla said...

    uiii dah setahun ekkk..tak terasa ekk...cam baru beberapa bulan je...

    smiley said...

    zie : betul2...sgt tak terase kannn...haha....yg versi pompuan tuh cacat skit..haha

    kaseh nazlieza : a'aa kak...sgt cepat masa berlalu..

    stilla : ituh la...sofia pun xsedar mase cepat je berlalu...

    Wahidah said...

    org kata time tunang ne drh tgh manis..hehehe...

    so gud luck tuk preparation for kawen nanti kay..:)