Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Excited State Weyh!!!!

  • Thursday, June 10, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Esok sofia cuti....seronok!!! sape tak seronok weyh bile dapat cuti....semua orang akan berada dalam excited state...hahaha...termasuk lah sofia...

    Sofia punyer excited state bukan jer sekadar dapat cuti.....ditambah lagi sofia punyer majlis Sabtu nih....wahaha...bertambah-tambah lah excited state nyer tuh.....


    Kena balik arinih nih dan tujuan sofia bercuti arinih nih...bukan sebab sofia nak berehat yer...tapi sebab banyak lagi tak siap...

    Antaranye...tuh ha..gambar daun tuh...kenal kan...tuh nak buat bunga rampai...ibu sofia cakap bunga rampai tak boleh buat awal-awal nanti layu...

    Aduh aiiii....sofia nih failed betul tang potong-potong bunga rampai nih...leceh....sebab kena potong dengan teliti....


    Tapi sofia rase sofia pas kan bab-bab potong-potong nih pada tentera-tentera sofia jelah...



    hehehehhe....along kan nak jadi pengantin...pengantin mana boleh turun padang...wahahahaha....

    :P

    4 comments:

    k.e.r.i. said...

    baru tunang kot.
    sabau ler.
    hahaha

    CoOkiE MoNSter said...

    congrates my dear..=p

    Redbloodsnow said...

    suke tgk pasangan yg baru bertunang nih. soooo sweettt..hehe

    smiley said...

    keri : hehe...cuak...ko mesti nmpk kegabrahan aku kannn

    cookie monster : thx aisyah...

    zie : hehehe...thanx zie :)