Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dan Hasilnye ialah....!!!!

  • Tuesday, June 15, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Korang ingat tak before nih sofia ada citer pasal kek untuk majlis tunang tuh? haaaa.....so..hasilnye betul-betul di hari pertunangan sofia....

    Nih kek untuk Mr Syukri letak kat hantaran die...actually baju sofia tuh warna purple...tapi setelah di print..jadi warna biru plak...


    Ha...nih sofia plak...kasik kat Mr Syukri...

    Haih...nasib baik Mr Syukri puas hati..hehe...sebab tang kek-kek nih....idea sofia..hehe..

    Sofia dapat idea nih..sebab sofia tengok kek-kek birthday budak..semua ade cartoon-cartoon kat kek tuh...sure lah diorang boleh buat untuk sofia...hehe...tuh yang sofia try tanye kat Secret Receipe tuh...



    Thanx to Secret Receipe kerana merealisasikan kek kami....hehe

    Thanx to Mak bang....yang mensponsor kek kami nih....tqtq...mmmuuuuaaaahhhh!!!!

    6 comments:

    Enchaoz said...

    kawinnye bile sofia?? :D

    smiley said...

    enchaoz : ohh..tak de tarikh tetap lagi...cume yang pasti tahun depan la..hehe

    Redbloodsnow said...

    wahhh jelesnyerrr tgk uols gambo berduaaaa. turn zie dulu kan, zie terpaksa ikut kehendak emak dillah arr. follow adat melayu lama. so dillah x dibenarkan hadir dlm majlis tuh..sobsobsob.

    sumpah..jeles gilerrr..sobsosb. BTW, sofia looks soooo mesmerizing ah..wewwittt!!!

    smiley said...

    zie : hehe....ala xpelah...nanti time kawin boleh gambar puas2...sofia nih main langgar jer...hehe...

    thnx a lot zie...hehee :))

    Mr. J pengeRindu said...

    cak cak,,, lama xsingah...banyak kerja.. ape kabar? .. tgk blog u jadi cam tak sabar nak kawin.

    smiley said...

    mr j : haiiii!!!! sorry...blog mr j sofia tak dpt singgah time keje...sebab...sini kena block lah blog mr j...hehehe...boleh la..tapi belum lagi...baru je tunang...hehe