Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ape Perasaan Korang...Biler..........

  • Friday, June 4, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Bile dah nak tibe hari yang dinantikan...ape korang rase ek?? Hurmmmm.....tak sabar...gemuruh...cuak pun ade jugak rase tau..sebabnye...sofia takut sangat kalo tetibe nanti, baru tersedar...ada yang tak siap...mak aiii....mati sofia....sofia tak nak ada yang tak kena bila tibe majlis nanti...harap-harap sangat segalanyer berjalan lancar....

    Nih baru nak masuk ke fasa II...belum lagi fasa terakhis lagi nih....huhu...kalo fasa terakhir...mesti lagi gemuruh ngan cuak....

    Ha....gambar kat atas nih time sofia dirisik oleh pihak Mr Syukri..boleh dikata macam orang tunang...sebab tuh bila orang tanye, kami cakap dah tunang..rupenyer tak..majlis tunang belum lagi...tapi kitorang dah dianggap dah bertunang bak kata family kami..cuma majlisnye akan dibuat pada 12 Jun nanti....

    Waaa....first time sofia announce kan tarikh tunang...before nih sofia diam kan jer...tapi hari nih..sofia dah berani nak cakap tarikh...sebab aura gemuruh untuk majlis dah terasa...hahahaha....


    Ha....untuk pengetahuan korang...sofia ngan Mr Syukri akan gunakan gambar nih untuk kitorang print kan atas kek...

    Gambar nihh untuk Mr Syukri bagi sofia kat hantaran nanti...

    Sofia punyer kek pulak nanti, gune gambar.....


    Hehe...yang nih!!!

    Nanti sofia tunjukkan hasilnyer...

    Yang sofia tempah macam nih lah...tapi tak tau lah hasil macam mana kan...sebab time tuh Secret Receipe tak ada contoh hasil untuk printed kek nih....

    So kami tawakal jer cakap nak buat printed kek....

    Tapi yang tak bestnyer tuh kan...perisa kek tak boleh pilih...hanya choc mud jer boleh buat printed kek sebab takut krim yang die gune untuk print picture kitorang tuh cair...




    Perasaan sewaktu menulis : sangat berdebar yer nak tengok hasil kek tuh..

    :))

    5 comments:

    Redbloodsnow said...

    Zie harap semuanya berjalan lancar yang...aminnn. pssttt, fia tunggu je saat bakal mak mentua nyurung cincin...ketaq ketaq weh tgn tuh nnti. KOMPOM..hahahaha. zie dh rasa dh. bahagia n happy sgt sampai rasa nk nanngis taw.

    tp tpaksa z tahan arr. t kene chop over ler plak...hiksss

    ~ ( LayDee_N ) ~ said...

    waahhh... dah nak kawen daaa.... best nyer. laydee doakan yang terbaik untuk sofia n d hubby to be. :)

    Cinda... said...

    keadaan berbeza utk cinda.. sy takde majlis tunang.. just risik then terus kawen.. hehehe..

    ms tunggu saat dinikahkan pon takde rasa ketaq sgt.. rs tenang, mngkin mmg dah jodoh, cume hubby tu nampak la gemuruh nak salam tok kadi.. klako tgk dia gemuruh..

    :)

    zey said...

    eh. bila men sarung2 cincin ni?? pic y 1st tu bila amek??
    xtaw ape ponn.. =(

    smiley said...

    thanx semua...

    zey : jaa....time tuh yang risik tuh lah...awk tak balik..hahaha