Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Akhirnya...Ku Temui Jawapannya...

  • Wednesday, June 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Semalam sofia ada citer pasal hati yang tak tentu arah..tak keruan semua tuh lah kannn....

    Semua tuh masih penuh dengan question mark...dan akhirnya sofia temui jawapannya....

    Dan kali nih nyer entry...ada kaitan dengan gambar yang sofia gunakan...dan ianya bukanlah sekadar hiasan...


    Arituh..Chibby nih demam...minggu lepas lah..memang rabu tuh ati sofia tetibe sayu sangat..tetibe asyik lah teringat muke Chibby nih...bukan main wajah die berlegar-legar kat depan mata sofia nih...

    Pastuh bile sofia gayut dengan Mr Syukri, ada jugak selit citer pasal Chibby nih..tetibe jer sofia rase sebak giler weyh...pastuh boleh pulak terus air mata nih jurai-jurai..tahap hujan yang siap ribut taufan punyer sekali pulak tuh...

    Pastuh...sofia pun stop gayut dengan Mr Syukri, sofia call Chibby...ghupernyer....

    Chibby demam seyh...haih~~~ patutlah tak keruan jer ati nih....

    Tapi memang betul..sofia ngan Chibby memang rapat..ada masa tak sedar yang rupenyer tuh instinct sofia kat Chibby..biler dah jadik..baru sedar...memang dari dulu lagi sofia cepat terasa kalo ada yang tak kena kat Chibby...Sofia ingat lagi zman kat uni...ada kelas writing report..lectr memang garang giler..tapi sofia nekad minta permission lectr tuh untuk balik jumpa Chibby...alhamdulillah lepas.....


    Kalo ada ape-ape jadik pada Chibby nih..sofia cepat terase...

    Minggu nih..hari ahad nanti..die nak kena sunat dah...huhuhu...sofia yang rase sedih giler...sofia rase tak sanggup lagi nak kasik die ke alam remaja...rase seyes berat ati nih nak lepaskan die...

    Tapi..sofia sedar...sofia tak berhak halang die untuk ke alam remaja dan jika die sendiri telah 100% bersedia...sofia kena pasrah terima keputusan die...

    Sofia tetap kena hormat keputusan die....

    Ape pun..sofia bagi die syarat...hahaha...

    Sofia : kalo dan sunat..along tetap boleh cium-cium adik kan....
    Chibby : Yer..boleh...
    Sofia : adik pun kena cium along jugak macam biase kan?
    Chibby : yer lah long!!!


    Okie...kalo mcam nih...ati along dah sikit senang...tapi 30% jer...

    Lagi 70%??

    huhuhuhuh

    :((

    1 comments:

    lily lotus said...

    dia nak kawen sok camnelah sofia rasa pulak nanti..hehe