Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yesz...I Found It..

  • Monday, May 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Haaaa....nihlah species rabbit yang sofia cari...sangat comel kannnn...sofia geram sangat tengok bulu die...comel giler...

    First time sofia jumpe rabbit camnih time jenjalan kat Pahlawan Walk melaka..time tuh lah sofia mula jatuh chenta pandang pertama pada jenis rabbit nih...

    Tima kat Pahlawan Walk tuh ade banyak diorang jual...pastuh time tuh diorang kuar kan rabbit-rabbit nih dari sangkar..susun nak dekat 10 ekor jugaklah kat atas sangkar...diorang aktif...tapi hanya sekadar aktif menyelit-nyelit ngan geng-geng die je...tak merayap ke lompat sane sini lah....

    Sofia memang nak beli rabbit nih...tapi ibu tak bagi..ibu cakap banyak sangat kat umah tuh...bukan awak nak jaga....huhu...tuh yang sofia tak beli...kang kena marah plak...


    Penyudahnye...nih jelah species rabbit yang sofia ada...boleh lah kan...comel jugak si comel nih...

    Tapi ek...kalo dapat kacuk kan species si comel nih dengan species rabbit teddy tuh...mak aiii....giler comel sofia rase...hehe....geramnye.....heeee....





    Ha..korang nak tengok lagi kat mane ade species2 rabbit nih....korang boleh pegi kat blog cik wawa nih...ade banyak pets....macam-macam die ade...

    5 comments:

    HOn3YB33 said...

    dulu ada gak bela rabbit cam gini..org kata rabbit ni kacuk hamster tu pasal muka dia lain xmacam rabbit biasa...tapi dah xder..org curikkk..jahat lol....

    smiley said...

    hon3yb33 : huhu....sedihnye....memang jahat pun...rabbit camni pun nak curik...rase nak je potong tangan org yang desperado cmtuh

    Lyn Yusoff said...

    comelnyer...
    bulu dia kembang semacam jer..
    cantikkkkkkkkk

    smiley said...

    Lyn Yusoff : yeeee...sangat comel kan...kekembangan bulu die buat die super comel..hehe

    Redbloodsnow said...

    eee a'ah lerr. sgt comel. muke gemuk gemuk bulat. zie pun dok geram tgk yang. rase nk geget jek muke gemuk gemuk bulat tuh..hehe