Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

What Do You Think?

  • Friday, May 28, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Dah agak lama jugak sofia joined hidup berblogging nih...hurmm...ape yang sofia dapat ekkk?? hurmmmm.....yang penting, sofia seronok sangat dengan dunia blogging....sofia berpeluang tukar pendapat...sofia dapat kawan-kawan...etc...

    Kalo korang tengok entry sofia time first year berblogging nih...sure korang boleh tergelak guling-guling punyer lah kannn...lawak giler seyh....

    Tapi alhamdulillah...makin lama...sofia ada improvement dalam menulis blog nih...


    Sofia akui sofia punyer penulisan memang sangat worst...tapi, im trying to improve...then lama-lama, sofia jumpe sendiri objektif sofia berblog...tujuan kiter blogging nih....

    Sofia banyak membaca sifoo-sifoo blogger yang lain..ramai sangat dalam dunia nih yang hebat dalam dunia blogging nih...dan yang paling sofia teruja ngan teringin sangat nak jadi dalam dunia blogging nih..adalah.............

    Kak Red dan juga Zie....dua tuh memang idola sofia dalam berblogging nih...dengan tips diorang bagi....sofia try improve penulisan sofia dalam menulis blog nih...


    Kalo macam sifoo-sifoo tuh...siap dah boleh buat duit lagi dengan berblog nih...terutama kak Red...banyak sangat keuntungan die dapat...seronok sangat jadik macam die...dengan kerjaya die sendiri...seorang mummy dan isteri...tapi still ada masa untuk die berblog....

    Kagum kagum...kak Red...saya salute sangat cara akak manage masa akak...

    Tapi sofia masih lagi di tingkat ground floor....ntah bile agaknye sofia dapat naik ke tingkat 1, 2, 3 dan seterusnya...

    Macam mana lah nak naik....update blog pun tak sekata...macam mana lah readers nak lekat kan......tapi, macam mana....sofia super tak sempat nak update blog...sofia busy dengan keje...biler dah setle..sofia akan penat dan tak de mood untuk nak menulis...

    Tuh yang penyudahnye....blog sofia bersawang....huhu...


    Sofia tak tau macam mana nak hilangkan rase kemalasan untuk meng'update' biler masa dah penat....huhu...tak laratnye.........

    2 comments:

    aainaa said...

    nie kire okay la.. slalu gak nmpk rajin mengupdatekan blog.
    kire okeiyh la tu.. huhu

    smiley said...

    ainaa : hahaha....boleh lah sikit-sikit...