Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sila Alert Perasaan Orang Lain OKIE!!!!

  • Tuesday, May 4, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hidup nih memang menduga kiter kannnn...makin lama makin mencabar...maybe makin mencabar sebab kiter makin mengetahui mengenai sesuatu perkara...kalo time kecik-kecik...orang hentam kiter pung pang pung pang itu ini pun..kiter bukan amik peduli pun kan....

    Tapi...bile dah besar nih...sebab pung pang pung pang tuh...kiter paham mengenainya...dan kiter mempunyai perasaan merasainye..betul tak?

    Yang buat sofia sedih tuh...bile ada jenis species yang tak sedar diri taw...sofia memang pantang betul species macam nih....memang sofia rase nak kasik die telan racun jer....

    Tapi....bak kata adik-adik sofia...along, tuh perangai orang tak de tamadun...buat pe kiter pening kepala pikir...kalo kiter sibuk pikir hal tuh...lama-lama kiter pun akan jadi macam die...along nak?

    Okie...nasihat yang sangat bergune dari adik-adik ku...yer baik..along tak buat...tapi along rase sangat-sangat geram...


    Terasa sangat nak jadik pembunuh!! Hish....kalo ikut hati...memang nak je kasi cincang 999 kali mulut species yang hati busuk hitam..pui..pui!!! najis!!!

    Ntah ape jenis ntah species camnih....sofia tak sangka sangat-sangat sofia jumpe species camnih....kalo lah sofia nih jahat ek...dah lama sofia upah mona fendy tuh kasi cincang mulut species macam nih plak...biar hapus bersih terus dari dunia yang indah ini....sebab ade species nihlah...dunia yang indah jadi dunia yang sungguh malap....



    Ape yang mampu, buat masa nih..tingkatkan lagi kesabaran....dan berdoa...agar Allah yang maha kuasa itu akan tunjukkan kebesarannya pada species penghancur macam nih...amin~~~

    3 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    sabor byk2 dik non...

    Redbloodsnow said...

    cincang aje yang. sumpah zie benci dgn org camgitu. puiii!!! sbr je lah ea sofia :)

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : huhu...sabor lah nih kak..kalo tak dh lame saya jadik KILLER..huhu


    Zie : memang pun nak kene ludah org macam nih....mencik!!!