Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sarang Hae!!

  • Monday, May 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Aaaaahhhhhhh!!!!!!

    Giler dah sekarang nih...dah start balik kemaruk menggila nih datang....

    Handsome kan die nih.....comel sangat!!!!


    Nih hero drama korea You're Beautiful...korang dah tengok tak? sofia baru je nih nak tengok...huhu...member sofia Ain, cakap citer nih dah lama..huhu..sofia agak ketinggalan sekarang nak tonton drama-drama korea ke jepun...kalo dulu, Ain tukang download..sofia jer tukang tengok...tapi sekarang dah tak...sofia bergantung 100% pada dvd-dvd yang dijual di kedai...huhu

    Kalo korang belum tengok citer nih...patut sangat korang pi tengok....super duper best seyh!!!!


    Hero nih nanti suka buat mimik muke..korang patut tengok...sebab bila die buat mimik muke, memang sungguh terserlah kecomelannye...pastuh dengan-dengan sofia sekali terikut-ikut buat mimik muke..tapi sofia memang selalu kot buat muke...hahhaa

    Mr Syuk paling tak suke kalo sofia buat...haha...tapi sekarang sofia tak kire...sofia nak juga buat mimik muke tuh...hahaha...

    Tengok citer nih.....buat sofia nak potong rambut pendek...

    Eahhhh...bukan sofia jer tau terpengaruh ngan citer nih...Iqa tuh pun sama...kitorang sesame tengah menggila citer korea sekarang nih...sampai sanggup tak tido malam semata-mata nak abiskan citer..yerlah kalo dah time masuk ari biase sofia dh busy dengan keje...Iqa pulak busy ngan sekolah die...ari minggu ni la kitorang balun tengok abis-abisan...

    Sampai nak makan malam tuh pun...bile tengok diorang masak, baru mood nak makan tuh ade....haih~~~


    Mr Syuk....awak jangan marah yer...buat mase nih...awak tengah di madukan..hahahaha....

    Gurau jer....madu ngan Tae Kyung nih..tak pe kan.... :P :P

    2 comments:

    k.e.r.i. said...

    Ain memang hantu korea.
    haha

    smiley said...

    keri : hehehe...kami A 4 8 memang addicted korea...hehe