Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pilunye...Setiap Tahun Mesti Macam Nih~~

  • Tuesday, May 11, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Setiap tahun mesti camnih...kalo time study...tarikh nih mesti tengah exam....bile keje pun...tarikh ari nih tarikh genting...huhuh....

    Ntah nape tahun nih sofia terase nak juga....tahun sebelum nih tak kisah pun...siap dah takde rase ape pun..cam dah lali je rasenye...tapi tahun rase cam nak jugak...

    Tapi.............camne?


    Time kat Utem..ade Ain, Nad, Kak Ummu, Sarah ngan Put...so..sofia tak rase sangat...sebab diorang celeb same-same sofia...huhu...

    Tapi.....sejak dah keje?? huhuhu :((


    Takpelah...nak buat macam mana kan....zaman dan masa dah berubah.....

    To Ain, Nad, Kak Ummu, Put ngan Sarah....sayang sangat korang...serious, kiter terase sangat nak macam dulu....hidup sesame korang semua...berjalan kaki ke kelas, memori jalan hj taib, semuanye lah....semuanye masih lagi segar dalam ingatan...

    Hopefully korang pun same....miss you all so much!!!

    1 comments:

    Sarah Ezeeliya said...

    haha..tak perlu k..jgn begitu sedih..kalu bukan hari ini pon hari lain boleh kan main tepong isi dalam selipar rumah..masa tuh kan besday aku..so tak kira lah kat mana and hari apa boleh jer celebrate..

    anyway taking k..all da best and a very gud luck for you in your life..muaaaahhhhh...