Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Masa..Hari..Detik Yang Sangat B.U.S.Y

  • Sunday, May 23, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hi!!! sorry..sorry...bersawang dah sofia rase blog sofia nih...lame sangat dah rasenye sofia tak update blog....almaklum lah...sofia sangat tak sempat nak update...nak curik mase time keje pun susah...keje yang ade pun sofia rase tak cukup tangan and tak cukup space memory nak buat...

    huhu...sofia minta ampun sangat yer...

    Dah lah tengah dalam zone merah...pastuh sofia kene sakit mata la pulak...huh...lagi lah azab sofia nak update blog kan.....

    Tunggu nanti sofia rase dah okie...semua keje berjalan lancar...sofia akan carik mase untuk update blog sofia nih yer...

    Lagipun sofia tengah tunggu pemasangan streamyx nih kan umah sofia tuh...BB sofia dah lama sofia matikan...sebab kat matrik..line tak best lah nk update blog...ditambah lagi dengan ketidaksabaran sofia...penyudahnye...sofia malas nak update...

    Haaa...gambar nih time sofia kuar ngan Mr Syuk, Azirah ngan Iqa...tak tau dah nak pegi mane...tanjung jelah tempat nak bersidai...tengok Mr Syuk pakai baju nih, teringat sofia pada Kevin...office mate sofia time kat KL dulu...hurmmm....tuh t-shirt untuk Mr Syuk...sofia pun ade...warne merah...gambar monyet comel...hehe

    0 comments: