Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mari....Kenalkan Ini......

  • Wednesday, May 5, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hahahhaa....sofia dah sebakan virus blogging ni...yeay!!!

    Dulu..sofia dah kasi tau diorang...diorang tak caye keseronokan blog nih...selama nih adik-adik sofia suke ngadap citer orang jer...tapi belum ada mood untuk buat sendiri..

    Tapi kini tidak lagi....haha....syaza nih telah pun mengikuti jejak langkah along die...hehehe....


    Die kini sedang berjinak-jinak...baru nak start lah...lagipun sekarang uni kan tengah cuti semester...maybe masa die agak banyak untuk die layan buat blog nih...

    Kalo nak ikutkan...dari dulu lagi...banding sofia..syaza nih sangat minat karang citer..time die sekolah menengah...sofia penah jumpe buku-buku die karang novel...okielah not bad...untuk budak yang tak de background penulisan novel...

    Im proud of you sis!! along akan sentiase sokong awak...hehe...

    Tapi die tak dapat amik bidang penulisan..sebab die lagi minat nak explore kehidupan laut..

    bakat yang ada tuh...jangan dipendam...awak boleh jer teruskan minat bidang penulisan awak nih dengan berblogging...betul tak??

    Jom terjah~~~~

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    harus zie terjah :)

    Stilla said...

    samalah dengan kwn tila...huhuhu dia pun terpengaruh nak jadi blogger..huhuhu

    harus tilla follow blog adik u jugak..=)