Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Last Preparation..On The Way Nak Buat Watiqah..

  • Thursday, May 27, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Waahhhh...minggu nih cuti panjang seyh...orang lain seronok cuti untuk berehat...tapi sofia masih lagi belum dapat rehat..banyak lagi tak setle..minggu nih last nak prepare tuh ini...sebab minggu depan Chibby dah di'potong'...for sure sofia akan busy layan die jer...

    Yer...minggu depan layanan khas buat adik bongsu ku Sadiq Hariz!!!

    Banyak giler lagi tak siap weyh....huhu...tak tau nak buat camana dah...masa berjalan....


    Nasib lah baju makeup semua mak andam uruskan...huhu...kalo tak lagi mati sofia...

    Time nih pegi umah mak andam...tengah pilih baju ngan tema...nak tahu yang mane satu pilihan hati....tunggu pada hari sebenarnye nanti yer...kalo tak surprise...


    Sekarang nih sofia on the way nak setle kan Watiqah Pertunangan...sebenarnye sofia import budaya dan watiqah nih dari Kuching...dari sahabat alam maya sofia...Zie..die orang Kuching...die lah yang bantu sofia pasal watiqah nih...

    Sofia nak buat kelainan dari orang lain...haha...sofia tak suke sama cam semua orang...majlis nih nasib lah sofia tak sempat nak susun prepare betul-betul...kalo tak...banyak lagi keunikan sofia nak sumbat time majlis tuh nanti...tapi sedihnye.....huhu...

    To Zie, Thank You So Much.....bantu sofia buat watiqah tuh yer...atleast ade jugak kelainan majlis sofia tuh nanti....hehe....

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    wa....sofia nk tunang dh ker..tahniah akk ucapkan dik...semoga semuanya berjalan lancar..

    aainaa said...

    da nk tunang ke kawen nie..??
    WAHHHH!!! excited state!