Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kelahiran Ramai Orang

  • Wednesday, May 26, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Tak disangka-sangka betul....ramai yang lahir dalam bulan Mei nih...hehe..terutama sedare-sedare sofia...hehe..sofia tak lah ingat sangat...tapi bile dalam facebook tuh...waaooo....deret-deret list yang lahir bulan Mei...hehehe


    Kalo jadik budak-budak lagi...seronok rasenyer biler tibe tarikh dilahirkan tuh...rase excited sangat...kalo boleh nak besar-besar majlisnyer...


    Kat office nih pun smabut jugak bulan mei nyer birthday..ramai jugak...ade 5 orang yang celebrate birthday untuk bulan mei nih...yang sama date dengan sofia jer 3 orang, semua perempuan..yang staf lelaki pulak 13 mei...tuh yang celeb sekali jer..hehe


    Sofia nyer birthday 11 Mei..tapi untuk this year, sofia telah pun disambut secare mengejutnye pada 10 Mei...terkejut?

    Yer....sangat terkejut eah...

    Sebab Mr Syuk yang datang secare mengejut ke Pontian untuk celebrate birthday sofia...mau tak terkejut..mule-mule sofia nampak die..sofia ingat sofia nih dah penat sangat sebab ingat sofia dah giler bayang...yerlah..tetibe muncul depan mata...sofia takutlah sofia nih dah kene panahan angau...hahah...sekali ghupernye tidak...

    Tahun nih jugak first time sofia tiup kek kat tepi pantai...makan seafood...hehehe...thank you so much sayanggggg~~~~



    Yang nih pulak anak sedare sofia punyer birthday..first cucu..mau tak di sambut macam nih...meriah giler...siap book chicky datang umah lagi...



    Segala aktiviti time nih di atucarakan oleh KFC...mereka yang buat games, hadiah semua...KFC yang handle...tuan umah cume hulur pulus jer...tapi okie lah..puas hati kan...budak-budak pun happy sangat sofia tengok....


    Haihhhh....biler tengok macam nih...teringin nak jadik budak balik...huhu

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    wahhh bestnyerrr. mkn free..hehehe :P happy bday to them :)

    aainaa said...

    bestnye!!!