Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hari Yang Mendebarkan

  • Monday, May 10, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hari nihlah kemuncak...first time sofia terlibat dengan pendaftaran pelajar...bile masuk institusi pendidikan nih...baru lah sofia tau susah senang terutama time nak terima pelajar baru....banyak sudut nak kene lihat....

    Dari segi penat tuh...tok sah lah nak kata kan...lagi dekat tarikh pelajar baru datang...lagi debar-debar rasenye....cehhh...cam sofia pulak nak pegi daftar ek...

    Time sofia dulu memang debar gile lah..baik nak masuk Matrikulasi ataupun Uni...memang asyik berdebar jer..berdebar sebab nak hidup sendiri tinggalkan family...huhu...


    Gambar scoot nih sofia amik sebab supplement nih yang bantu sofia tahan dan sihat walaupun penat and ada masa terlewat and terskip lunch...yeay...scoot banyak membantu..thanx a lot to mr scoot...hehe..ceh..padahal bukan kenal pun...wahaha....


    Ha...betul tak sofia cakap...penat..memang penat...sakit perut pun sofia belum menyengih camnih lagi nih...

    Takpelah...Mr Syukri takde...Mr Scoot pun boleh lah eah...hehe

    4 comments:

    Stilla said...

    ooo...tu rahsia sofia ekk..huhuuh...harus tilla cuba scoot tu jugak..huhuhu

    Redbloodsnow said...

    haaa bile dh berada dlm bidang ginie baru lah kte taw part yg sekian sekian kan...hehe

    Redbloodsnow said...

    haaa bile dh berada dlm bidang ginie baru lah kte taw part yg sekian sekian kan...hehe

    Sarah Ezeeliya said...

    hoit pakai baju merah!!aku ske..haha