Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Budak Ketegak....Haha...Padan Muka....

  • Saturday, May 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Actually...sofia yang saje dengki Azirah...haha....diorang nak sangat makan sushi nih kan....makanlah...ape lagi...sofia pun kasik lah diorang test sekali wasabe...sofia cakap lah tak pedas sangat....wahahaha...nak tengok ape jadi....jom...jom tengok muke die...hahahha...


    Sorry lah yer...sofia hanya ade picture yang diorang dah edit nih jer...


    Setelah masukkan dalam mulut dalam 2-3 miniit...nih lah yang terjadi....muke die seyes jadi merah....macam citer kartun tuh....kuar segala asap kat corong telinga semua lah...hahahaha.....


    Pastuh...terus berdenyut kepala die....hahahahha...

    Ibu hanya mampu melihat sambil geleng kepala jer tengok gaya die yang kepanasan....die bukan pedas taw...tapi pijau sangat mulut rasenye....

    Sofia dah penah try dah pun...mak aiiii....rase terus menusuk hidung taw....

    3 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    alololo...ciannyer adik sofea tuh...nakal kakak dye ni..nk babap vontot!!

    madulalat said...

    weyyy!!
    sushi mmg xsdap..
    hahaha!! =D
    klu nk cri r y fresh kat pulau..!

    regards,
    hanyfly

    smiley said...

    syaza : hahaha...jeles!!