Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Abi + Umi = Berangan + Keluarga Bahagia

  • Sunday, May 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Mengisi masa lapang di waktu petang pada hujung minggu....kali nih rase nak hangout kat playground plak lah...yeay....terase nak jadik kanak-kanak seyh biler tengok budak-bugak kat Tanjung nih main-main....

    Nih sofia dengan Qaseh...kasik Qaseh nih memain kat Tanjung nih....


    Hehe...sebenarnye sofia tengah cube nak pujuk die nih....yerlah...jarang jumpe...jadi die maybe susah sikit nak ngan sofia kan....asyik lah melekat ngan pok chu die....

    Starting nak usya die...sofia pancing snack...hahahah....Qaseh memang suka makan...tapi badan kecik je...sebab die sangat-sangat lincah....



    Huhu...muke dah berkerut dah tuh....janganlah nangis...kalo tak...tak memasal semua tengok nanti...

    So cepat-cepat panggil Mr Syuk...Mr Syuk terus bawa die main gelongsor plak..hahaha....


    Bile mood dah baik....sofia take over balik...heheheh...

    Die tengok jer sofia buat tangan bentuk peace tuh...pastuh die pun nak buat dah...

    Budak kan...cepat betul die serap....so...tunjuk lah perkara yang elok-elok depan budak-budak kecik nih...


    Asyik sofia jer bergambar dengan Qaseh..Mr Syuk jeles...haha...die pun nak jugak....

    Eah bang....tuh atas apasal cam nak patah tuh....hehehe :P


    Last picture dari Qaseh......

    Dapat jugak amik picture die tengah senyum...

    Kalo bergambar dengan mama die...fuyooo...cam-cam gaya die pose taw....sangat comel die nih....ade mase mama die siap pakaikan rambut palsu lagi...hehe...sungguh comel...

    6 comments:

    OnE HeArT..OnE LoVE.. said...

    comel sgt.huhuhu

    Kaseh NazLieza said...

    xpe2..berangan dulu ea dik..eheheh

    smiley said...

    One Heart One love : hehe..yang mane tuh yang comel ek?hehe

    kaseh nazlieza : hehehe....asyik lah keje berangan jer nih...hehe

    lily lotus said...

    alahai comelnya budak kecik tu bertoncet dua :D

    smiley said...

    lily lotus : hehehe...comei kan...rambut die sangat lebat...cantik...geram tengok rambut die...jeles.. :P

    Redbloodsnow said...

    haha..xpe xpe..berangan utk praktis jd ibu bapa mithali gitu..hikss

    lawa fia dlm nih taw