Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Seperti Yang DiJanjikan....!!!

  • Thursday, April 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Before nih kan sofia ada cakap nak tunjuk kan korang betapa happening nya show budak-budak matrik nih malam tuh....ha...nih sofia nak tunaikan janji sofia tuh....


    Dikir barat nih kan....opening jer sofia nak gelak-gelak dah....syokkk sangat...gelak sampai guling-guling rase....hehehhe..


    Perempuan pun ada...tapi tak ramai lah...sikit jer...takpelah...sikit pun...naik jugak per seri show diorang nih...hehe


    Bile sampai jer yang tengah nih nak duduk...diorang nye aksi ade advance sikit...diorang akan menari 3 orang nih dulu...baru duduk...

    Bayangkan...dengan diorang cakap ekhhhh ahhhh....ekkk ahhh....dengan suara diorang tuh semua....hehehe...memang syok la....



    Ha...nih tukang karut die pulak muncul....ade dua orang....


    Jauh beza seyh dengan dikir sofia joined dulu...time cam nih la...zaman matrik..tuh kitorang main cincai jer...ngan sofia yang malu-malu lagi.....huishhhh...jauh beza sofia ngan bebudak nih....hehehe

    1 comments:

    *Dak kecikkk* said...

    dikir barat best tuh..he3
    lama x layan dikir2 ni.