Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Now..Im In Green Light..

  • Wednesday, April 28, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Okie.....taaaariiiikkkk naaaafaaaassss...hembus....

    Yeay.....super duper lama sofia tak ngadap blog nih...bersawang giler sofia rase dah....tuh nasib baik ade Mr Syukri yang tolong sofia update kan blog sofia...tapi die tak lah dapat nak kasi 100% komitmen pada blog nih...die pun ade keje...die dah tolong update kan pun sofia rase syukur and terima kasih sangat sebab bantu sofia...thankkssss abang..........mmuuuaahhhh...


    Sofia sangat-sangat berada dalam red area bulan lepas + bulan nih jugak lah...tapi nih sekarang agak kurang...so boleh lah sofia nak ngadap blog nih...tapi nih tak tau lah sampai bile sofia boleh berada dalam green zone....huhu

    Actually.....super duper banyak...sofia punye citer nak share ngan korang taw...tapi tuhla....sofia rase cam tak cukup nafas dah nak taip semua citer....so korang sabar ea..pelan-pelan sofia akan story morry kat korang nanti....


    Sepanjang sofia tak dapat berblogging nih....macam-macam jadik dalam hidup sofia...bak kata chef wan...macam-macam rencah lah kalo nak masak tuh...tapi sebab kan rencah tuh semua lah...ia akan buat 1 masakan tuh sedap kan...sofia arap sangat lah...ia akan jadi sebuah masakan yang enak...

    Ape pun yang jadi...family and Mr Syuk sentiase same sofia...bantu sofia dari segi mental dan jiwe agar dapat atasi tuh semua...sofia tak kisah ape pun jenis masalah yang timbul..janji family sofia sentiase bersama....

    Sofia memang allergic sikit kalo ade orang nak usik-usik family sofia..sofia tak paham lah kan...kenape ade species yang jenis ati hitam tengok kebahagiaan orang lain.....huh~~~ malas lah nak citer hal yang tak best nih...rosakkan mood sofia jer nanti.....


    Hidup nih...macam-macam kan....tak selalunye kiter happy and bahagia tanpa masalah..even kiter tak nak ade masalah...dan kiter punyelag hati-hati nak elak ade masalah...segala perkara sebelum kiter putuskan...segala baik buruk kiter tapis...tapi...still boleh ade lagi masalah...

    Tapi takpe....its my family!!! sofia bertanggungjawab jaga and protect my family from segala jenis kutu dan kuman....

    4 comments:

    Wawa said...

    haluu.. salam kenalan... hopefully semua baik2 saje at ur side. n harap lampu ijau tu sntiasa nyala je, hehehe

    smiley said...

    Wawa : hai...salam kenal...

    yeay...sofia pun arap sangat macam tuh....doakan yer... ^_^

    thanx ^_^

    nUR_rOsALiNdA said...

    Ok la tu ada org tolong update kan blog...kita??? non ado...hiks`

    smiley said...

    nur rosalinda : hehehe....takpe lah...awak pun cari lah pembantu jugak untuk update blog di kala berzon merah...hehehe