Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

MS IS BACK

  • Tuesday, April 6, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels:
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Assalammualaikum dan apa khabar semua, MS Is back ;) .. Emm rasa macam blur2 la pulak nak karang cerita ni, almaklumla dah lama MS x mencelah membantu syg MS ni mengupdate blog dia.. Emm kalau dulu pantang je CS 2 buzy, pasti MS mencelah untuk mengurangkn blog CS dari dihinggap sawang-sawang..Tp MS pn bz jg la kwn2..






    Emm entry b4 ni CS asyikla cite tentang arnab dia tu, CS ade cite tak kat u all tentang CS dah berubah posisi, dari bandar to kampung, sian CS kn2,,mesti mule2 tu tension je, kalau dulu pantang tension mesti dia p terapi jiwa kat danau @ midvaley,, xpela jimat skit duit blh cepat kawin hehe..Sabo jela ye yang,,nnti da kwin i akn slalu ke sana ye teman u..

    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    sofia dah tunang ker??
    byk barang hantaran tu..

    Mr. J pengeRindu said...

    lama tak dengar cerita.. apa habaq sekarang? hehee