Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lamenye Rase Tak Buat Macam Nih

  • Friday, April 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Sedapnye rase kalo muke kiter nih di belai-belai...dipicit...digosok-gosok..kasi sental semua daki-daki, blackhead ke whitehead semua tuh...tuh la...kalo dapat buat facial nih selalu...mak aiii..bahagianye muke sofia nih...tapi yang merananye tangan sofia lah..sebab nak kene hulur duit..huhu...


    Nih pun sofia buat sebab ada 1 kaitan dengan 1 project yang sofia citer kan korang before nih kan..ha...project tuh memang ada kaitan jugaklah...so tuh yang jadinye sofia ke sini...kalo nak arap duit sofia...haha...tak tau arr...bulan nih macam-macam nak kene beli...peralatan umah sofia tuh masih tak cukup lagi..huhu


    Tempat buat facial nih dekat jer dengan umah sofia...servis die memang puas hati..okie sangat...

    Bukan sekadar facial muka jer die buat...untuk badan kuku semua adelah....ha nih...sape yang nak berendam dalam jakuzi siap dengan bahan-bahan untuk kulit badan pun ade...harga die untuk jakuzi nih super murah ea....RM25 jer kalo tak silap sofia...murah kan....


    Ha...nih semua bilik-bilik yang diorang sediakan untuk buat facial muke...banyak kan? staff die pun ramai juga..so okie lah kalo korang tak buat appointment pun...tapi kalo hari cuti tuh sofia tak sure lah kan...


    Ha....nih ruang menunggu...kalo si suami ke bf ke tunang ke ayah ke abang ke yang nak tunggu pasangan ke adik ke kakak masing-masing...boleh lah nikmati mini garden diorang yang sangat cantik nih yer....


    Lepas sofia buat facial kat sini...die akan bagi kiter teh..teh herba...hurmmm....rase herba lah kan...sini segala bahan diorang gune hanyalah bahan herba...kalo kiter nih yang melayu...maybe macam jamu-jamu tuh lah...

    Sebab diorang ade kasi sofia test 1 krim malam die nih....fuuuhhhh..memang best lah....rase menthol jer kat muke nih...pastuh bau die...bau-bau herba chinese...

    Pastuh..next month birthday sofia, diorang akan bagi speacil price untuk customer punyer birthday....50% discount...hahaha...sofia ingat nak try yang buang semua toksin kat muke tuh...sofia selalu pakai makeup...sure banyak toksin tersumbat kat muke nih...tuh ingat nak test la yang tuh....hehe...

    4 comments:

    JiLL said...

    SOP!!!!
    tembam! ahahahhahha...bagus2..tader la melayang2 mcm dulu..soh kakumu tembam cam ni gak..eheh
    lame tak jmpe korang2..rindu!

    smiley said...

    Ain : saya rindu kamu juga.....sangat rindu...

    hehe...kan...saya sangat tembam yer skg nih...

    Lyn Yusoff said...

    perghh.. bestnyer dpt manjakan diri..
    kak lyn pun pergi wat facial every 2 weeks.. best giler.. hehehe

    JiLL said...

    eheheh...kan kan! lame dah tak menggiler mcm dulu..jerit2..rindu la!
    tula..tembam..muke especially~