Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Im In Blueish...Tak Ado Koje Nih Namoie..

  • Thursday, April 29, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Chop...chop...before korang baca and tengok entry kali nih kan....sofia nak habaq kat korang dulu...nih bukan keje sofia yer...Mr Syuk yang beriye snap2 nih...pastuh sofia pun takde picture lagi untuk new entry..so...sofia gune le picture yang ade...


    Dah betul-betul sofia tengah ngadap paper...membaca ape yang menarik...almaklumlah...kalo time keje...tak sempat sofia nak ngadap paper...


    Mr Syuk memang tak boleh tengok sofia duk diam ek...mesti ade je agenda die nak kaco kiter...

    Tuh die tarik sofia...suruh sofia pose..ade tujuannye Mr Syuk suruh sofia pose tuh ini....ha..tuh punyer project...nanti sofia citer lah ea...sebab belum tibe lagi mase project tuh...tunggu lah dulu yer...



    Huh....dengan muke yang berkilat nih lah die suruh kiter pose2 nih ek....heeeeee....rase macam boleh buat goreng ikan je tengok kilat kat muke tuh....



    Mr Syukri memang suke sofia pakai baju kurung biru nih..kalo boleh tetiap minggu balik keje ari jumaat tuh...sofia pakai baju kurung nih..

    Pada sofia...same jer semua baju kurung kalo sofia pakai...takde lebih...takde kurang pun...ntahlah...mata die...

    Actually...kain baju kurung nih...abah yang pilihkan untuk sofia...sofia pun suke juga baju nih...bukan senang taw abah nak pilihkan baju untuk anak perempuan die...bile dapat nih....fuyooo...sofia rase bangga and sayang sangat baju nih...

    Tapi tak le sofia nak pakai minggu-minggu baju nih....kang rosak baju nih asyik basuh ngan kene panas...hehehe...

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    amboi2...ni ea aktiviti xde kje...nk kne report nih...ehehehe

    smiley said...

    kaseh nazlieza : hehehe....kak...report syuk je...die yang kacau..hehe..saya hanya mangsa..hehe