Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

FUN TIME.....

  • Friday, April 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels:
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D







    Assalammuaikum wbt. dan  salam sejahtera.. Ha arini CS baru dengar ceramah tentang mmberi salam dan faedahnya..Sebenarnya memberi salam besar juga pahalanya, jd marila kita amalkan memberi salam ye..Ok sebenarnya pict ni CS yang candit, dia memang pantang tengok MS drive, msti ade je yg dia nak dengki. Dengki-dengki manje la katakan hehe ;p ,time-time ni la dia sibuk nak posing sama-sama.Sukahati u la yang, asalkan u bahagia ngn i,, AMIN....



    Erm time ni ktorang otw ke melaka, rasa cam da lama plak x g mlaka sama-sama.. Sesampainya kami di Melaka, kami terus mencari tempat makan..


    Adui ai!! sapa plak yang msg ni, kepoh betul lah.. Tunang ku baru nak berposing-posing,, ha kan lari mood dia.. Mengganggu kebahagian orang betul lah..Takpelah yang, abaikan je, jom kite p makan..







    Erkkkk.. Alhamdulilah kenyang sudah perut kami hehe..Distinasi seterusnya, kami melangkah ke Jusco baru, (Jusco Meletup).. CS kalo da sampai tempat-tempat macamni memang dia sangat-sangat hepi, senyuman mencecah telinga hehe,,



    Seterusnya kami melangkah ke butik Ariani,



    Amboi CS rambang mata nampak...


    Cantik x bang? itu la yg diperkatekan CS




    Ofcoz la CS gembira tersenyum lebar dapat terapi jiwa,, so kami pun pulang ke Muar, sesampai di muar terus menjemput adik-adik ipar pulak hehe..


    Ktorg sambung terapi jiwa kat Wetex Parade plak,, adik siap bawa rabit lg hehe..


    Comel tak rabit ni letak kat baju ika? Time ni MS dengki adik, kelam kabut adik mencari, yela dia ingatkan betul lah ilang coz dia check kat tangan ktorang xde,, so dia pun ape lagi, gabra x ingat la,, adik2


    So masing-masing dah dpt bahagian masing-masing, kami pun berangkat pulang..

    6 comments:

    lily lotus said...

    erk..tak jatuh ke rabbit. selamba kodok bertenggek kat situ..hihhii

    Kaseh NazLieza said...

    sofia bz ea...lama xsinggah blog akk..rindu sofea la...

    sofia..akk sh resign kt ofis lama akk...so jgn guna address yg akk bg hrtu k..

    Zoelhilmi said...

    Haha...akhirnya update jugak :)

    Aku, Dunia & Motivasi
    http://zoelhilmi.com

    smiley said...

    Zoelhilmi : hehehe...akhirnye...doakan lah yer sy sntiase di lampu hijau..hehehe..blh update selalu

    Zoelhilmi said...

    InsyaAllah :)
    Keep it up!

    smiley said...

    Zoelhilmi : hehehe...tqtqtq... (^__^)