Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Erkkk...Alhamdulillah...Love So Much--

  • Friday, April 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Betul la....puas pegi sane sini...carik sane sini....masiih tak jumpe jugak....huhu....memang tak de yang sama lagik....


    Sofia memang suke sangat explore tempat makan yang best...hahaha...tuh yang badan sofia pun makin hummppp~~~~

    Tang muke arr...paling clear....bulat sangat....

    Abah, ibu, Syaza, Su'ad, Saffa ngan Sadiq semua ada...yang missing sorang jelah...jauh nun sana...Sabiq...hujung malaysia....tak pelah Ajib...nanti awak balik..kiter jalan-jalan carik makan lagi yer...tapi awak belanje along...hahaha....

    Sofia memang suke paw adik sofia, Ajib nih...sebab die tuh penjimat sangat...susah sangat kuar duit...geram sofia tengokkan...


    Ibu ngan Abah memberi kepercayaan penuh pada anaknya untuk pilih makanan ape....hahaha...ape lagi...dengan kuasa veto yang ada....kami semua yang pompuan-pompuan nih pi lah tengok haiwan-haiwan ternakan yang akan menjadi pilihan hati.....



    Pening pale makcik kedai tuh tengok kami pilih-pilih sikit...gambar....hahaha...sabor yer mak cik...kami nak promote haiwan ternakan mak cik dulu...pastuh baru promote gerai mak cik plak...hehe

    Sofia wakilkan tangan tuh jelah...tunjuk makanan...hahaha...

    Adik-adik sofia memanng sangat pantag la kan....mane pegi...kamera memang sofia sentiase standby dalam handbag...

    Masing-masing semua pilih ketam ek....mentang-mentang sofia tak boleh makan ketam....ahhh...tak de takde....amik 4 ketul je ketam...along allergic..korang tak boleh lebih-lebih ea....


    Ha....nih biler dah dapat makanan...kenyang ya amat lah kan.....samapi nga nga mulut....sedaaaappppp sangat~~~~

    Tuh abah kat belakang mesti sedang tense...kire mase..bile lah anak-anak aku nih nak sudah....bola dah lame start dah nih...hahaha...

    Actually, memang kami saje je pun lambat-lambat...hahaha...kasi abah rehat sikit dari tengok bola je keje die kalo malam sabtu....

    Nih kalo ada world cup...lagi dasat lah....sofia dapat bayangkan muke ibu yang penuh kerut-kerut...tense tengok masing-masing kemaruk bola...paling tense pada ibu...kalo anak perempuan die pun sama hantu bola...hahahaha....


    see....semua licin licau....takde pun yang tinggal sikit pun....hahaha...yeay....kami memang piranah ea...terutama Azirah....seyes piranah...semua jer die kaut...

    Menci betul....along die juga kene kawal makan....bukan ape...sofia allergic ketam...kuah je boleh makan...hahah...tapi kan...sofia rase nak try telan jugak ketam lah satu ari nanti..mane tau....dah tak allergic...hehe


    Okie..lupe...nih sofia makan kat Sabak Awor Muar...sini jelah tempat yang paling dekat untuk makan seafood...nak ke umbai...alahai..jauhnye...malas....hehe

    Sofia saje je letak entry nih tengah hari...haha..kasik korang semangat sikit nak lunch nih kang....selamat menjamu selera yer....

    p/s : Saje je sofia guune nama adik sofia lain dari yang biase sofia sebut...

    Su'ad refer to Azirah..nama penuh die Su'ad Hazirah
    Saffa' refer to Iqa...nama penuh die pulak Saffa' Haziqah
    Sadiq tuh Chibby la...hehe...nama die Sadiq Hariz...

    Adik beradik sofia semua gune SHJ...

    :P

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    uuuwaaaaa..bestttttttttttttt. zie teringinnnnn nk mkn seafood lg. tp x leh ar. resdung bodo..puii

    smiley said...

    Zie : hehehe....memang sangat best....bagus betul zie berpantang...hehe...