Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bank Rakyat Pun Buat Macam Jom Heboh La....

  • Friday, April 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Yer...sekarang nih..bukan siaran tv jer nak buat aktiviti cam jom heboh tuh...sekarang nih...bank-bank pun buat taw..macam bank rakyat nih...time nih jalan sangat jame nak ke Tanjung Mas nih...sofia hanye sempat snap nih je...


    Macam biase...sofia pegi ngan Mr Syuk lah kan...nama pun hujung minggu..memang tak de orang lain dah...selain dari family sofia la...hujung minggu...outing sofia khas untuk mereka-mereka ini sahaja yer...


    Batu penimbang seperti biase...budak 2 orang nih lah kan...memang asyik lah ngendeng mane sofia nak kuar...

    Time nih Chibby jer tak de...die sibuk dengan game tak silap time nih...tuh die tak nak ikut...lagipun...memang hanya hujung minggu je die boleh main game nih...tuh yang die lepas gian...tak semua tempat lah die akan ikut...


    See....korang nampak tak lambang Bank Rakyat tuh....

    Betul kan....Bank Rakyat pun buat pesta sane sini....hehhee...okie arr tuh..haha..

    Tapi takde jualan die yang menarik minat sofia...kebanyakan bende yang same...so far...tempat-tempat jualan macam nih...yang berjaya menarik minat sofia hanyalah satu tempat..iaitu Danau Kota...tempat tuh memang best...rase nak pegi tetiap minggu...hehehehe...

    4 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    erm...satu pembaharuan utk bank rakyat...sure lps ni bank lain pon tiwuuuuuu

    Redbloodsnow said...

    skrg nih suma dh semakin advance n x mo kalah...hehehe :P

    smiley said...

    kaseh nazlieza : hehehe...yer..betul tuh kak...tapi tak pe...slh satu pendekatan dengan customer nih...bagus jugak tuh

    smiley said...

    Zie : hehehe...betul..semua nak maju ke depan skg kan...amcam badan dah okie ke?