Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Syokkkkk!!!!

  • Tuesday, March 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Guys....sorry sesangat..sofia tak dapat siapkan entry macam biase minggu nih...kire buat minggu nih sofia tak auto publish...sofia update secara live...tuh yang time ade sikit lari la....sorry eakkk...

    Kalo dulu...setiap 2 jam sekali mesti akan berupdate blog sofia nih kan...tapi sekarang....tak dapek lah....bukan jer kekangan masa...idea pun kureng sikit skang...hehe....sebab tak nyempat nak berangan-angan sekarang nih....sorry eahhhh....

    Entry kali nih masih lagi sofia nak sumbatkan citer pasal malam bingkisan kenangan tuh...banyak jugak sofia snap picture diorang...terutama tang persembahan budak-budak nih....best...best....tuh yang nak share nih....

    Bila tiba je pengarah KMTJ, sofia pun sama-sama iringi pengarah masuk dewan nih....tibe je pintu dewan...

    Pahlawan-pahlawan malaya dah blok....hahha...cam orang kahwin pulak...hehehe....bukan blok ape pun...blok sebab diorang akan buat persembahan silat kat depan pintu masuk dewan tuh...


    Memula sekali persembahan budak-budak nasyid...memang syokkk diorang nih....

    Lirik dan lagu semuanya diorang sendiri buat...hebat kan....yang buat sofia kagum tuh...sempat pulak die karang lagu time-time kat matrik nih...time sofia dulu....huishhhh...rase cam lipas kudung rasenye...memanjang tak nyempat je....

    Bayangkan kalo tutor math, tutor chemy....memang tak dapat siap sampai abis...pastu dengan lab nye report lagi....huhuhu...memang penat kat matrik.....

    Zaman matrik nih sofia kenal dengan sorang kawan nih...nama die Liza..die memang hebat...2 semester 4 flat...dan memang die cita-cita nak sambung cita-cita arwah abang die...amik medic....memang layak la ko liza....

    Tapi sayang...persahabatan kitorang hanya sampai matrik je...sofia tak dapat contact die lepas tuh...sedih sangat...dah try melalui fb...pun tak dapat kesan jugak..ntah mane liza tuh sorok agaknye...payah sangat nak kesan....


    Ha...persembahan nih memang syokkk....persembahan dikir barat....sofia gelak non-stop tengok gelagat budak-budak nih....memang seronok sangat....

    Nanti sofia tunjuk semua gaya persembahan diorang eahhhh....lawak....kreatif sangat diorang nih buat persembahan....

    Memang happening bebudak nih...padahal minggu depan dah final exam nih....sempat lagi diorang prepare untuk malam nih kan....kagum betul....

    1 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    dh lama xg mjlis2 mcm ni..